Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 22956
پنج‌شنبه 5 اکتبر 2017 | 20:35 ب.ظ
اجازه ندهیم هر کس به ما خبر دروغ بدهد/قبل از اشتراک مطلب از حقیقی بودنش مطمئن شوید/سواد رسانه ای را بالا ببریم
واران خبر:پس از نفوذ شبکه های اجتماعی در بین مردم و همه گیر شدن آن فضای اطلاع رسانی وارد فضای جدیدی شد و امروز هر شهروند با یک گوشی هوشمند خود میتواند کار رسانه را انجام دهد. در این فضای باز اطلاعاتی عده ای با ساخت شبکه های خبر مجازی اقدام به نشر اکاذیب در […]

واران خبر:پس از نفوذ شبکه های اجتماعی در بین مردم و همه گیر شدن آن فضای اطلاع رسانی وارد فضای جدیدی شد و امروز هر شهروند با یک گوشی هوشمند خود میتواند کار رسانه را انجام دهد.

در این فضای باز اطلاعاتی عده ای با ساخت شبکه های خبر مجازی اقدام به نشر اکاذیب در رابطه با اشخاص حقیقی و حقوقی کردند که متاسفانه در برخی موارد باعث سردر گمی و شک مردم به یکدیگر شد.

نمونه های این دروغ پراکنی ها را در شهرستان صومعه سرا بسیار داشتیم که باعث آزردگی خاطر و ایجاد شک و تردید و تهمت به مسئولین این شهرستان شد.

در ادامه مصاحبه چند تن از شهروندان و فعالین اجتماعی را در رابطه با نشر اکاذیب در فضای مجازی جویا شدیم که با هم به آن می پردازیم

 

محمد حسین رحمت زاده در گفت گو با خبرنگار واران نیوز با اشاره به دروغ پراکنی ها در فضای مجازی گفت: در این حوزه میتوان لا دو دیدگاه به این مسئله نگاه کرد
اول اینکه خود شخص مورد اتهام باشیم که یکی از دلایلش میتواند عدم حضور در اجتماع و شفاف نبودن با مردم باشد که این خود فرصت برای کینه توزان فراهم میکند که دست به تخریب بزنند.
دوم اینکه ما نظاره گر تخریب شخص ثالث باشیم که در این صورت خوب ایت قبل از هر قضاوتی خود را جای آن شخص بگذاریم و به قول معروف قبل از قضاوت در رابطه با راه رفتن یک فرد کمی با کفش هایش زاه برویم

عباس احمد زاده فعال فرهنگی در صومعه سرا با اشاره به این که دروغ پردازی های فضای مجازی را میتوان به چند دسته بهداشتی،اجتماعی،امنیتی و …تقسیم کرد گفت: درک و فهم فرد شنونده یا خواننده تاثیر زیادی در باور کردن یک خبر دروغین و باور نکردنش دارد.

وی افزود :این فرهنگ باید جا بی افتد که این دنیای مجازی وسیله بازی کردن نیست تا بخواهیم با خبرهای دروغین و … با مردم بازی کنیم.
بهترین کار برای اینکه از این دروغ پراکنی ها جلوگیری کنیم این است که هر مطلبی به دستمان میرسد را پخش نکنیم و از شبکه های معتبر دیگر راست یا دروغین بودنش رو تشخیص بدهیم.

 

مائده فلاحتکار فعال خبری در گفتگو با واران نیوز گفت: فعالان حوزه سایبری باید یک شناخت کلی ازین مجموعه داشته باشند تا بتوانند با شایعات و دروغ پردازی ها مقابله کنند.
وی افزود :ضرورت دارد که سواد فضای مجازی خود را بالا ببریم، تا قدرت تشخیص شناخت راست و دروغ ها را داشته باشیم زیرا اگر این توان را نداشته باشیم، خودمان به ترویج پیام ها و مطالب دروغ خواهیم پرداخت.

 

محمد مهدی یکی از جوانان شهرستان صومعه سرا که به گفته خود مدت کمی است وارد شبکه های اجتماعی به خصوص تلگرام شده است در جواب خبرنگار مان گفت: مدتی بود یکی از شبکه های به اصطلاح خبری در فضای مجازی پیام هایی در رابطه با ثروت عظیم یکی از مدیران شهرستان با مخاطبینش به اشتراک میگذاشت و سند های از گفته های خود را منتشر میکرد.

جالب اینجاست که این مسئول پدر دوست صمیمی من بود و من کاملا از زندگی آنها با خبر بودم  و مطمئن از اینکه این اخبار جعلی است.

شاید باورتان نشود اما اعتراف میکنم که قبل از آن پیام ها بسیاری از اخبار آن شبکه را باور میکردم و مطمئن بودم که این شبکه افراد فاسد را معرفی میکند اما بعد از این پیام به همه آن اخبار شک کردم

وی افزود : منظور من از تعریف این ماجرا این بود که نباید هر نوشته ای را در فضای مجازی باور کنیم و برای دیگران نشر دهیم

مطلب مرتبط

Related Posts




«آژانس خبری شهرستان صومعه سرا – خبرگزاری صومعه سرا»

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

ارسال دیدگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به آژانس خبری صومعه سرا
ثبت شده در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی