Page Info
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
کد خبر: 22426
جمعه 3 مارس 2017 | 04:16 ق.ظ
صومعه سرا غرق در عزا و ماتم شهادت بی بی دوعالم
به گزارش خبرنگار واران خبر، مردم ولایتمدار و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت(علیهالسلام) صومعه سرا نیز همگام و همراه با سایر مسلمانان ایرانی اسلامی سالروز شهادت فاطمه‌الزهرا(س) را گرامی داشته و غرق در ماتم و اندوه هستند. حرکات دسته جات عزاداری از صبح امروز در شهر صومعه سرا اجرا شد و در مهم ترین […]

به گزارش خبرنگار واران خبر، مردم ولایتمدار و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت(علیهالسلام) صومعه سرا نیز همگام و همراه با سایر مسلمانان ایرانی اسلامی سالروز شهادت فاطمه‌الزهرا(س) را گرامی داشته و غرق در ماتم و اندوه هستند.

حرکات دسته جات عزاداری از صبح امروز در شهر صومعه سرا اجرا شد و در مهم ترین برنامه‌های امروز ، برگزاری مراسم شهادت حضرت زهرا(سلامالله علیها) با سخنرانی آیت الله رمضانی ، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در مسجد جامع بود.

در بخش ها و روستاهای این شهرستان هم مردم به صورت خودجوش به پخت آش نذری و توزیع آن پرداختند و هیئات مذهبی با برگزاری دسته جات سینه زنی در سوگ از دست دادن بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(سلامالله علیها) بر سر وسینه زدند.

?

به همین مناسبت نیز در خیابان‌ها و معابر مختلف شهر و روستاها و مساجد پرچم و پارچه‌های سیاه به نشانه سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا(س) نصب شده است.

همچنین بازاریان و اصناف شهر نیر نیز با برافراشتن پرچم‌های سیاه و مزین به نام مبارک آن حضرت، عشق، ارادت و دل‌بستگی خود را به ام‌ابیها(س) ابراز کرده‌اند.

حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد. نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و از برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است. ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.

سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمام برهه های حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از او حمایت می کرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.

در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، ۲ امام بزرگوار و ۲ شخصیت ممتازعالم بشری، حضرت امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.

سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربات و لطماتی که به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقایع پس از آن وارد گشته بود، بیمار گشت و در بستر بیماری افتاد.

در ایام بیماری، حضرت فاطمه(س) روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و به آن حضرت وصیت نمود که پس از وفاتش، فاطمه را شبانه غسل دهد و شبانه کفن نماید و شبانه دفن کند و احدی از کسانی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تدفین و نماز خواندن بر جنازه او حاضر نباشند.

حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمر مبارکش ۱۸ سال بیشتر نمی گذشت، بر اثر حوادث ناشی از هجوم به خانه ایشان، به روایتی در ۱۳ جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.

مطلب مرتبط

Related Posts




«آژانس خبری شهرستان صومعه سرا – خبرگزاری صومعه سرا»

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

ارسال دیدگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق است به آژانس خبری صومعه سرا
ثبت شده در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی